Mabruk ya akhi!..

setinggi tahniah dan rasa bangga diucapkan khas buat adikku,

Abdullah Khairi bin Kamarul Zaman

dan zaujahnya,

Ameerah Diana binti Jasni

yang telah menjadi suami isteri!

BarakAllahu laka, wabaraka ‘alaika wa jama’a bainakuma fi khairin.

semoga Allah memberi kemudahan untuk urusan seterusnya.. sebagaimana Dia telah mempermudah urusan terdahulu..

semoga dipermudahkan segala urusan.. amin..

21 comments
  1. adik dah nak sudah.
    alongnya bila lagi.

    • FaisaL said:

      doakanlah ye..
      jazakAllahu khairan kathira..

  2. bazli said:

    salam bro..lame tak dgr cter..adik dah nk kawen..ko bler lagi??

    • FaisaL said:

      wa’alaikumussalam..

      itula.. lama jugak tak dengar cerita.. nampak dalam video ISMA Kelantan selalu dah.. huhu..

      doakanlah abangnya plak.. insyaAllah..

  3. along nya tunggu ‘maksu’ nya kawen dulu.
    cayang along.muuah!

    • dagreatestdignity said:

      betul3…ko bile lagi =D..

      • FaisaL said:

        insyaAllah..

        doakanlah ye..

  4. orangmuda said:

    Ameen. semoga alongnya akan menyusul selepas ini.🙂

    • FaisaL said:

      amin..
      insyaAllah..
      jazakillah khairan kathira atas doanya..

  5. Aiman Farhan.. said:

    Salam..

    A’ah aa long..
    Takkan nk tunggu bglang skali..
    Tak syok aa..
    Along eh tahun depan…

    (^^,)

    Wassalam

    • FaisaL said:

      wa’alaikumussalam..

      hehe..
      tak tahu la bila.. yang penting doakan yang terbaik.. insyaAllah..
      kalau banglang ada jodoh dulu, takde masalah pun..😛

      semoga terus tsabat ya akhi!
      amin..

      jzkk. wassalam.

  6. uMMi said:

    masa Ummi ucapkan terima kasih daun keladi ke Mak Ngah masa pulangkan dulang hantaran di rumahnya kat Bdr Hussein Onn malam tadi, fahamlah maksudnya yg Ummi nak minta tolong lagi nanti at least yg terdekat Along ngan Alang…kalau ada rezeki bertemu jodoh dalam tempoh terdekat tapi katanya jangan la setahun sekali penat la dia…so kene tunggu 13 bulan lagi kot kalau nak minta tolong mak ngah uruskan lagi🙂

    • FaisaL said:

      (^_^)

  7. tersengih pulak bace komen ummi..
    bulih mein adjust2 jodoh..
    ummi kne tuka mntk tlg org lain la ni kalau dh rapat2 sgt..

  8. FaisaL said:

    haih~

    semua orang tanya pasal saya ye.. kalian doa2kan la ye..😀

    amin..

  9. KayZet said:

    Assalamualaikum Along, try Along guna Google Search atau setara dgnnya dan masukkan “Abdullah Khairi & Ameerah Diana”, kawan2 mrk dah byk upload gambar2 nikah mrk, kalau tunggu Abah dan Ummi, lambat sikit🙂 Wslm

  10. FaisaL said:

    wa’alaikumussalam abah🙂

    a’ah la. tak terfikir pula. along dah buat dah. dan dapat banyak dah gambar. hehe. terima kasih ingatkan.😀

    semoga terus dipermudahkan segala urusan. amin.

  11. uMMi said:

    Along jgn sedih tau…biasala kalau adik kawen dulu akak abg yg dilangkau asyek ditanya, tu sbb ada hadiah langkau tuk yg kene langkau buat pelembut jiwa menceriakan lara hati. Tapi tuk along bngh tak sediakan lagi…sbb ummi bagitau along kata takyah sediakan UTK along..dan along tau sgt la adik along kan, dia engineer bukan sasterawan, bahasa berlapik bukan mainan percaturannya.

    • FaisaL said:

      no worries..
      tak sedih pun..
      gembira bagi pihaknya..
      (^_^)

  12. uMMi said:

    Oh ya lupa nak cakap ada bbrp keping gambar sebelum diijabkabul beserta hantaran dan gambar membatalkan air sembahyang kat posting ummi http://tarbiyyatulaulad.blogspot.com/2009/05/doa-bonda-buat-kalian.html hari ini, rasanya along dah baca sbb tak silap ummi ada jawab komen along pagi tadi. Maaf lewat sikit dan tak complete. Bosan giler upload gambar guna blogger. Next folder ummi cuba masukkan melalui wordpress, moga Allah beri kesempatan. Ummi bertugas di luar kawasan minggu depan dan abah g Sg Petani, esok baru kembali. Abah yg tolong convert ke JPEG. Nanti ada masa ummi upload lagi. Itu baru satu folder, ada lagi 4🙂

    • FaisaL said:

      hehe.. dah tengok dah..
      alhamdulillah..
      insyaAllah balik karang jumpa bangah..🙂

      jazakillahu khairan kathira untuk gambar-gambarnya ummi..
      terubat la sikit rindu ni..

      (^_^)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: