Mabruk ya akhi!..

setinggi tahniah dan rasa bangga diucapkan khas buat adikku,

Abdullah Khairi bin Kamarul Zaman

dan zaujahnya,

Ameerah Diana binti Jasni

yang telah menjadi suami isteri!

BarakAllahu laka, wabaraka ‘alaika wa jama’a bainakuma fi khairin.

semoga Allah memberi kemudahan untuk urusan seterusnya.. sebagaimana Dia telah mempermudah urusan terdahulu..

semoga dipermudahkan segala urusan.. amin..

Advertisements

21 thoughts on “Mabruk ya akhi!..

    1. wa’alaikumussalam..

      itula.. lama jugak tak dengar cerita.. nampak dalam video ISMA Kelantan selalu dah.. huhu..

      doakanlah abangnya plak.. insyaAllah..

  1. Salam..

    A’ah aa long..
    Takkan nk tunggu bglang skali..
    Tak syok aa..
    Along eh tahun depan…

    (^^,)

    Wassalam

    1. wa’alaikumussalam..

      hehe..
      tak tahu la bila.. yang penting doakan yang terbaik.. insyaAllah..
      kalau banglang ada jodoh dulu, takde masalah pun.. 😛

      semoga terus tsabat ya akhi!
      amin..

      jzkk. wassalam.

  2. masa Ummi ucapkan terima kasih daun keladi ke Mak Ngah masa pulangkan dulang hantaran di rumahnya kat Bdr Hussein Onn malam tadi, fahamlah maksudnya yg Ummi nak minta tolong lagi nanti at least yg terdekat Along ngan Alang…kalau ada rezeki bertemu jodoh dalam tempoh terdekat tapi katanya jangan la setahun sekali penat la dia…so kene tunggu 13 bulan lagi kot kalau nak minta tolong mak ngah uruskan lagi 🙂

  3. Assalamualaikum Along, try Along guna Google Search atau setara dgnnya dan masukkan “Abdullah Khairi & Ameerah Diana”, kawan2 mrk dah byk upload gambar2 nikah mrk, kalau tunggu Abah dan Ummi, lambat sikit 🙂 Wslm

  4. wa’alaikumussalam abah 🙂

    a’ah la. tak terfikir pula. along dah buat dah. dan dapat banyak dah gambar. hehe. terima kasih ingatkan. 😀

    semoga terus dipermudahkan segala urusan. amin.

  5. Along jgn sedih tau…biasala kalau adik kawen dulu akak abg yg dilangkau asyek ditanya, tu sbb ada hadiah langkau tuk yg kene langkau buat pelembut jiwa menceriakan lara hati. Tapi tuk along bngh tak sediakan lagi…sbb ummi bagitau along kata takyah sediakan UTK along..dan along tau sgt la adik along kan, dia engineer bukan sasterawan, bahasa berlapik bukan mainan percaturannya.

  6. Oh ya lupa nak cakap ada bbrp keping gambar sebelum diijabkabul beserta hantaran dan gambar membatalkan air sembahyang kat posting ummi http://tarbiyyatulaulad.blogspot.com/2009/05/doa-bonda-buat-kalian.html hari ini, rasanya along dah baca sbb tak silap ummi ada jawab komen along pagi tadi. Maaf lewat sikit dan tak complete. Bosan giler upload gambar guna blogger. Next folder ummi cuba masukkan melalui wordpress, moga Allah beri kesempatan. Ummi bertugas di luar kawasan minggu depan dan abah g Sg Petani, esok baru kembali. Abah yg tolong convert ke JPEG. Nanti ada masa ummi upload lagi. Itu baru satu folder, ada lagi 4 🙂

    1. hehe.. dah tengok dah..
      alhamdulillah..
      insyaAllah balik karang jumpa bangah.. 🙂

      jazakillahu khairan kathira untuk gambar-gambarnya ummi..
      terubat la sikit rindu ni..

      (^_^)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s