Adakah kalian masih ingat?..

Advertisements

4 thoughts on “Adakah kalian masih ingat?..

  1. Assalamualaikum w.r. Along,

    Maaf tapi Abah tidak nampak2 apa di kotak ini, mungkin sebab Abah pakai komputer riba lama kot, tak tahu lah tapi sahaja hendak beritahu Along userid Abah di WordPress ni, banyak artikel2 Along terlalu dalam untuk Abah fahami 😦 atau hayati, mungkin sebab malam ini kepala Abah pening sikit kot… baca lebih sikit dah kelabu mata… haii… dah tua…

    Wslm.

  2. wa’alaikumussalam warahamatullahi wabarakatuh abah.. 🙂

    dalam entri ini along letak video daripada youtube sahaja.. 😀

    hehe.. abah dah ada user ID wordpress.. boleh la komen blog ummi, along, dan akak banyak-banyak selepas ini.. hehe.. 😛

    hhmm.. sebenarnya artikel-artikel dalam blog ini, tak banyak mana pun yang along tulis atau karang.. banyak yang along ambil daripada tempat lain dan along tuliskan rujukannya.. mungkin ada yang berat untuk dibaca begitu sahaja.. tetapi mana-mana entri yang along sendiri tulis atau karang, insyaAllah tidak berat mana pun.. sebab along tulis apa yang ada di kepala.. apa yang terlintas di hati.. apa yang terasa pada diri.. apa yang berlaku dalam hari-hari.. berkisar kehidupan seharian dibaluti dengan fikrah yang baru diterima.. dilihat dari perspektif pandangan baru terdidik.. dipandang dari sudut yang masih muda dan membangun.. insyaAllah tidak berat dan masih boleh difahami.. cuma mungkin kekurangan along yang dhaif dan lemah dalam pengusaan bahasa membuatkan penulisan dalam blog ini agak sugar difahami dan memeningkan.. jutaan kemaafan dipinta.. insyaAllah akan berusaha untuk menulis dengan lebih baik..

    abah, along mula peperiksaan lusa ni.. 21hb.. abah doakan ye..

    abah jaga diri ye.. 🙂

    wa’alaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh abah.. 😀

    \(^_~)v

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s