Adakah kalian masih ingat?..

4 comments
  1. kayzet said:

    Assalamualaikum w.r. Along,

    Maaf tapi Abah tidak nampak2 apa di kotak ini, mungkin sebab Abah pakai komputer riba lama kot, tak tahu lah tapi sahaja hendak beritahu Along userid Abah di WordPress ni, banyak artikel2 Along terlalu dalam untuk Abah fahami😦 atau hayati, mungkin sebab malam ini kepala Abah pening sikit kot… baca lebih sikit dah kelabu mata… haii… dah tua…

    Wslm.

  2. FaisaL said:

    wa’alaikumussalam warahamatullahi wabarakatuh abah..🙂

    dalam entri ini along letak video daripada youtube sahaja..😀

    hehe.. abah dah ada user ID wordpress.. boleh la komen blog ummi, along, dan akak banyak-banyak selepas ini.. hehe..😛

    hhmm.. sebenarnya artikel-artikel dalam blog ini, tak banyak mana pun yang along tulis atau karang.. banyak yang along ambil daripada tempat lain dan along tuliskan rujukannya.. mungkin ada yang berat untuk dibaca begitu sahaja.. tetapi mana-mana entri yang along sendiri tulis atau karang, insyaAllah tidak berat mana pun.. sebab along tulis apa yang ada di kepala.. apa yang terlintas di hati.. apa yang terasa pada diri.. apa yang berlaku dalam hari-hari.. berkisar kehidupan seharian dibaluti dengan fikrah yang baru diterima.. dilihat dari perspektif pandangan baru terdidik.. dipandang dari sudut yang masih muda dan membangun.. insyaAllah tidak berat dan masih boleh difahami.. cuma mungkin kekurangan along yang dhaif dan lemah dalam pengusaan bahasa membuatkan penulisan dalam blog ini agak sugar difahami dan memeningkan.. jutaan kemaafan dipinta.. insyaAllah akan berusaha untuk menulis dengan lebih baik..

    abah, along mula peperiksaan lusa ni.. 21hb.. abah doakan ye..

    abah jaga diri ye..🙂

    wa’alaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh abah..😀

    \(^_~)v

  3. Taufik said:

    Selamat perekse faisal. Tulis la artikel pasal Ruy Lopez ke, har celik la mata aku jugak. Haha.. Joking je ok.

  4. FaisaL said:

    jazakAllahu khairan kathira Arif, doakan kejayaan bersama.. amin..🙂

    p/s: Ruy Lopez tu siapa?..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: