Jadual Sem 1..

Assalamualaikum ummi…

ni along attach jadual sem 1 along… sem 2 xsiap lg sebab ade kelas yang penuh… tgh arrange and nak tengok ape yang bley buat… insyaAllah ade jalannyer…

JaDuaL SeM 1~

Advertisements
2 comments
  1. rosseni said:

    padat juga nampaknya jadual Along tu kecuali hari Isnin. Harap Along boleh ikut dengan baik terutamanya hari Khamis, paling padat. Jumaat solat pukul berapa? sempat ke sebab Ummi tngk cinese tu abis kul 1 pm.

    Love,

    Ummi

  2. FaisaL said:

    solat jumaat ade 2 session, 1st pukul 1.30, then kalo ade yg ade kelas or surau padat sgt, bley ikut 2nd session, dia mmg akan ade 2 session every week.. insyaAllah mmg sempat pergi solat jumaat, cume kadang penuh, bley je tggu 2nd session, tp setakat ni baru skali solat jummat dekat uni, 1st week aritu solat kat masjid sebab x start kelas lagi.. insyaAllah along akan cube ikut dengan yang terbaek mungkin.. (^v^)

    Love,

    Along

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: